Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У боях на Донеччині загинув 19-річний солдат із Дніпропетровської області

27 липня під час виконання бойових завдань біля Кліщіївки Донецької області загинув солдат-доброволець Володимир Кошеленко із Криворізького району. Хлопцеві через кілька місяців мало виповнитися 20 років. Про втрату повідомила Софіївська територіальна селищна громада у Facebook.

Володимир Кошеленко, 23.09.2003 року народження, був жителем селища Софіївка. Ще наприкінці жовтня 2021-го, у свої 18, юнак добровільно підписав контракт і пішов на військову службу.

Він мав багато планів та задумів – мріяв про власний дім та сім’ю, бо сам виховувався у багатодітній родині. Але день 24 лютого 2022 року зруйнував усі його мрії та сподівання. Воїн, не роздумуючи, став на захист Батьківщини у повномасштабній війні.

У лавах 92-ї ОМБр Володимир був номером обслуги кулеметного взводу другої стрілецької роти першого стрілецького батальйону. Його життя обірвалося 27 липня під час виконання бойового завдання у складі підрозділу біля населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району Донецької області.

Односельці Героя згадують про нього лише хороше – кажуть, це була “золота дитина”. Володимир був чуйним, доброзичливим, дбайливим, чесним, порядним, працьовитим, турботливим сином, братом, а ще вірним товаришем. Юнак завжди робив добрі вчинки, відгукувався на прохання про допомогу, ніколи не стояв осторонь чужих проблем.

Поховали воїна 6 серпня у селищі Софіївка. Односельці прийшли на церемонію прощання, щоб вшанувати Героя, який віддав за нас найцінніше – своє життя, а також підтримати його родину.

Читайте також: На Донеччині в бою за Незалежність України загинув Євгеній Ковальчук із Кам’янського