Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Товар на складах є: АТБ прохає не скуповувати усе з полиць в містах, де ситуація стабільна

Мережа АТБ звертається до українців із закликом перестати масово скуповувати усі продукти з полиць в містах, де ситуація стабільна, аби наповнити товаром магазини, де це вкрай необхідно.

“Ми з вами переживаємо нелегкі часи. Триває військова агресія у нашій країні, рвуться снаряди, руйнуються міста та селища, гинуть мирні люди та діти. У ці часи нам потрібно згуртуватися та об’єднати зусилля навколо головного завдання – допомоги тим, хто її потребує в першу чергу!
У нинішніх складних умовах, корпорація «АТБ» докладає максимальних зусиль, щоби забезпечити продуктами харчування усіх наших громадян. Наповнити за можливістю магазини всім тим, що їм сьогодні вкрай необхідно.
Сьогодні товар на складах – є. Ситуація з його постачанням – стабільна. Йде посилена робота усіх ланцюгів нашої транспортної та складської логістики, щодо його доставки на магазини.
Але‼️

Звертаємось та закликаємо вас!
Утриматись від зайвих закупок в тих містах та регіонах, де на сьогодні немає бойових дій.
Не ускладнювати роботу нашої логістики, яка і так працює на максимальну потужність!
Надати можливість у повному обсязі доставляти товар у ті регіони, де сьогодні йдуть прямі бойові зіткнення!
Прості та вкрай важливі на сьогодні речі!
Давайте разом сприяти найшвидшому забезпеченню продуктами харчування наших громадян там, де вони його потребують найбільше”, – йдеться у повідомленні.