Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Студенти Дніпра завітали на провідне виробництво дентальних імплантів

Свідомий бізнес, що зародився в Дніпрі, підтримує молодь та знайомить її зі своїми напрацюваннями. Студенти одного з вишів міста завітали на провідне виробництво дентальних імплантів. Підприємство виготовляє продукцію європейської якості, яка успішно конкурує з кращими зразками на світовому ринку.

Молодь познайомили із повним циклом виробництва імплантів, а також показали роботу зубо-технічної лабораторії. В майбутньому студенти матимуть змогу проходитипрактику на базі підприємства, або навіть в майбутньому стати частиною його команди.

“Майбутні лікарі будуть встановлювати ці імпланти і розуміти, з яких матеріалів вони складаються”, – каже студент 4 курсу ДДМУ, громадський декан стоматологічного факультету Антон Кличков.

Молодь познайомили із повним циклом виробництва імплантів, а також показали роботу зубо-технічної лабораторії. Співробітники раді поділитися своїми знаннями з молодими медиками.

“Екскурсія була дуже цікава та інформативна. Дуже круто, що тут можна проходити стажування і практику. Дуже рада, що таке є у нас в Україні”, – зазначила студентка 1 курсу Дніпровського державного медичного університету Валерія Гончарова.

Інноваційне виробництво вже уклало меморандум про співпрацю із “Дніпровською політехнікою”. Основна мета – залишити молодих фахівців в Україні та дати їм гідну роботу в сучасних умовах.

“У нас зараз вже проходять практику студенти з Кам’янського. Також запрошуємо операторів станків, а не лише технологів. І додатково у нас велика кількість партнерських клінік, думаю, ми можемо увійти з ними в колаборацію і допомагати студентам працевлаштуватися туди для проходження практики”, – повідомила керівниця компанії Bauer’sMedicalGroup Анастасія Бардасова.

Підприємство виготовляє продукцію європейської якості, яка успішно конкурує з кращими зразками на світовому ринку. Тому такий досвід є вкрай корисним, кажуть студенти.

“Ми хочемо відкривати для молоді нові можливості. І не лише розважальні заходи робимо, а й допомагаємо із працевлаштуванням і навчанням, аби наша талановита молодь не їхала за кордон, а залишалась в Україні”, – сказала представниця департаменту молодіжної політики ДМР Катерина Сіренко.

Тож студенти матимуть змогу ще й пройти практику на базі підприємства, або навіть в майбутньому стати частиною його колективу.

Читайте також: Шлях до відновлення: у Дніпрі військовослужбовця із Кривого Рогу ставлять на ноги