Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Висадка хвойних дерев та перевірка укриття у школі

Безпека для юних дніпрян та озеленення одного з найпопулярніших місць для відпочинку. Чергова по місту Анастасія Петренчук перевірила одне з укриттів міста та завітала на висадку дерев на Монастирському острові.

На Монастирському острові висадили 30 нових хвойних дерев. Вони були придбані за рахунок дніпровської IT- компанії.

Це вже друга подібна акція, у травні цього року зелену зону міста поповнили понад трьома десятками сосен.

“Ми в компанії VALTECH багато витрачаєм часу на волонтерство, на допомогу фронту, але зараз вирішили ще допомогти трохи влаштувати наше місто”, – зазначив співробітник IT- компанії VALTECH Михайло.

За підтримки служби благоустрою підприємства “Міська інфраструктура” локацію обрали біля пам’ятника Тарасу Шевченко.

“Ми разом з нашими співробітниками комунальних підприємств озеленюємо Монастирський острів, висаджуємо чорну сосну, ми вже не в перше співпрацюємо з цією компанією, вони придбали дуже гарний матеріал”, – повідомила заступниця директора Департаменту парків та рекреації ДМР Анастасія Петренчук.

Місто постійно підтримує єко- волонтерів, які долучаються до озеленення Дніпра.

Чергова по місту також завітала у найпростіше укриття у школі №13. Під час тривоги до сюди спускаються учні двох шкіл. Воно облаштоване усім необхідним, для безпечного і комфортного перебування.

“Тут є декілька залів, поділено на молодшу школу, на старшу, також тут навчаються дітки з інклюзивного навчання, з особливими потребами, тому для них навіть облаштовані ліжка, є медикаменти, вентиляція працює, санвузол є. Приміщення відповідає всім нормам”, – сказала Анастасія Петренчук.

Читайте також: Ремонт сходів і облаштування пішохідних переходів: Громрада працює за заявками дніпрян