Site icon Телеканал «ДніпроTV»

У Дніпрі завершується сезон літніх майданчиків для дітей

Дніпро – надійний прихисток дитинства. Розпочалась фінальна зміна літніх майданчиків для дітей, що діяли цьогоріч з початку червня. У міських позашкільних закладах освіти для малечі організували різноманітні заняття і розваги. За цей сезон літні майданчики відкрили у 4 районах міста, вони прийняли понад 2600 дітей.

У Дніпрі стартувала остання зміна літніх майданчиків для малечі. Лев відвідував їх протягом усього літа.

“Тут багато друзів, багато з ким можна пограти, дуже крута тут програма. От вчора ми ставили казку «Колобок», я там грав вовка”, – розповів відвідувач літнього майданчика Лев.

Програма майданчиків спрямована на всебічний розвиток дітей. Вона включає: пізнавальні заняття, тренування, розважальні проекти, патріотичні акції, танці і флешмоби.

“Я раніше взагалі не вмів грати у вовчу лігу та у футбол. А ще тут друзів багато зустрів і загалом тут весело”, – каже відвідувач літнього майданчика Богдан.

Фінальна, 5 зміна літнього сезону об’єднала дітей різних вікових категорій. Значну увагу приділили питанню безпеки. Саме тому майданчики відкривали при закладах, які мають укриття.

Діти коли приходять до нас вперше, якщо вони не є нашими вихованцями, то їх знайомлять з правилами безпеки. Проговорюють де саме знаходиться укриття, за яким сигналом туди треба проходити”, – повідомила директорка департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання ДМР Дар’я Біла.

Літні майданчики відкрили цьогоріч у 4 районах міста. За цей сезон вони прийняли 2679 дітей. З них 379 – переселенці.

Читайте також: “День Незалежності”: для дніпрян провели спецпоказ документальної стрічки