Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Безпека — найголовніше : субвенція для поліції Дніпра

Черговий по місту, Дмитро Редька, перевірив виконання доручення міського голови Дніпра Бориса Філатова щодо організації належного рівня безпеки під час святкування Великодня, а також налаштування взаємодії місцевої влади з патрульною поліцією. А найближчим часом Управлінню патрульної поліції буде виділено допомогу у вигляді субвенції на технічне забезпечення і придбання спеціалізованого авто.

“Ми сподіваємось що провокацій не буде. В принципі ми готові завжди, реагуємо припинення правопорушень та притягнення до всіх законних відповідальностей, також слідчо-опаратурна група викликається у разі необхідності, але сподіваємось, що свято пройде спокійно і без всяких ексцесів і без значних та невеликих правопорушень”, – розповів старший інспектор пресслужби управління патрульної поліції Дніпропетровської області, капітанполіції Павло Карманов.

Міська рада розуміє — робота поліції вкрай важлива та непроста. Тому намагається допомагати.

“В цьому році планується виділення субвенції Нац.поліції, яка обслуговує безпосередньо місто Дніпро. Ця субвенція буде розподілена на придбання транспортного засобу, які необхідні для патрулювання вулиць міста та на закупівлю паливо-мастильних матеріалів, – зазначив заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту ДМР Дмитро Редька.