Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Стати юним Ван Гогом і майстром бойових мистецтв: у Дніпрі відкрився хаб для дітей

Кімната мистецтва, зала для карате та діджитал клас. У Дніпрі відкрився хаб для дітей військових, ВПО та тих, хто втратив батьків внаслідок військових дій. Перед введенням нових курсів команда досліджує, що буде корисно і цікаво юним відвідувачам. Всі заняття безкоштовні. 

Хаб, де діти можуть вивчити нове та завести друзів. На офіційне відкриття завітав і батько 8 річного Андрія – Юрій. Через війну вони виїхали з Мелітополя. Чоловік радий, що знайшов місце, де може займатися дитина.

“Моя дитина відвідує тут заняття з малювання. Він також дуже прагне долучитися до комп’ютерного класу, який, як він дізнався, буде тут відкрито. Він мріє стати айтішником, тому щиро хоче відвідувати цей клас. Це дасть йому можливість здобути нові знання, навички та враження, а також познайомитися з новими людьми”, – зазначив переселенець з Мелітополя Юрій.

Можливість стати юним ВанГогом – такі перспективи надає курс малювання. Заняття вже почали проводити і є перші шедеври.

“Ми проводимо тут курс маленьких Ван Гогів, набираємо групи, де дітки протягом місяця займаються малюванням. В результаті отримують сертифікати про те, що вони стали маленькими Ван Гогами”, – повідомила співзасновниця хабу БФ “RiseofUkraine” Яна Паладієва.

Також пропонують стати майстром бойових мистецтв. У спортивній залі незабаром почнуться заняття з карате.

“Викладати ці мистецтва будуть люди з нашої команди. Окрім того, плануємо тренувати інші види бойових мистецтв. До того ж, ця спортивна зала використовується як укриття”, – сказав співзасновник хабу БФ “RiseofUkraine” Артур Саркісян.

У хабі проводять заняття для дітей військових, ВПО та тих, хто втратив батьків внаслідок військових дій.

“Ми проводимо курси англійської та української мови, а також заняття з карате, астрономії та образотворчого мистецтва. Також ми будемо навчати дітей основам SMM”, – розповіла Яна Паладієва.

Заняття розраховані на дітей від 6 до 14 років, але в планах на майбутнє і курси для старших.

“Дуже хочемо ще провести курси сексології, наркології, для підлітків і старшого віку”, – каже Яна.

Відвідування хабублагодійного фонду “RiseofUkraine” і всі заняття – безкоштовні.

Читайте також: За два роки повномасштабної війни від дніпрян тільки КП “Інфо-рада-Дніпро” передало захисникам техніки та обладнання на понад 625 млн грн