Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Собака Яреська, яка живе на даху гаража

Собака, яка вже понад десять років живе на даху гаража. Пухнаста оселилась в одному з гаражних кооперативів міста, там за нею доглядають місцеві. Ця історія не лише про виживання, але про людську доброту.

Історія почалася з малечку, коли ії разом із братом принесли маленькими у гаражний кооператив на проспекті Поля. Брата Яреськи забрали добрі люди одразу. А вона залишилась жити з тодішнім сторожем Олегом. Згодом сторож звільнився та поїхав, а Яреська залишилась жити разом зі своїм другом Бусіком, якого згодом забрала до себе додому жінка на ім’я Тетяна.

З тих пір собака оселилась на даху. Історію Яреськи розповідає місцева жителька, яка разом з сусідами взялася доглядати за чотирилапою.

“Вже 10 років живе у нас на даху наш дзвіночок, охороняє наші гаражі. Її годують, прибирають за нею, ну, вона й почувається нормально”, – розповіла місцева жителька.

Під час ракетного обстрілу Яреська впала з висоти. Хвостата не могла стати на ноги, адже не звикла до землі.

“Вона туди падала, і охорона потім телефонувала нам. Ми приходили, її звідти забирали, тому що вона не могла піднятися, вона землю не знає. Ми приходимо, забираємо і знову її піднімаємо”, – каже жінка.

Яреська залишається на своєму посту, а місцеві продовжуютьдоглядатиза нею.

Читайте також: Пророцтва про війну: маніпуляція свідомістю і видурювання грошей