Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Сяйво в пітьмі: відновлення освітлення у Дніпрі

Заяви про проблему і її вирішать. Комунальники продовжують виконувати роботи за заявками містян. Дніпрянин Юрій живе в будинку на вулиці Театральна з моменту його зведення. Тому чоловік не з чуток знає про проблеми з освітленням у дворі. Проте нещодавно він довідався про можливість звернутись по допомогу до комунальників через телеграм канали і скористався нею.

Юрій живе у цьому будинку з жовтня 1968 року, каже проблеми з освітленням у дворі здавна.

«Тут було дуже темно, поставили спортивний майданчик но без освітлення в темну пору тут погано було, люди приходять займатися тут, тренуватись», – каже дніпрянин Юрій Волков.

Темрява поглинала ледь не увесь двір: паркувальну зону,дитячий та спортивний майданчики. Чоловік звернувся по допомогу до комунальних служб.

«За тиждень було зроблено освітлення, освітлення майданчика дитячого і спортплощадки. Бригада приїхала і дуже швидко за півтори години зробили», – додав він.

Відтепер діти безпечно та без страху можуть гратися на майданчику.

Проте є й ті, хто не радіє нововведенням.

«Ну, є такі люди, яким не подобається, кажуть, їм постійно світло у вікно, я їм раджу зашторювати штори, якщо нема -треба придбати хоча б жалюзі», – зазначив Юрій Волков.

Місцеві жителі на цьому не планують зупинятись і хочуть й надалі робити свій двір безпечнішим та гарнішим.

Читайте також: Радіодиктант в укритті: як у Дніпрі відзначили День мови і писемності