Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Російські окупанти поцілили в багатоповерхівку та будівлю СБУ в Дніпрі: є постраждалі (оновлено)

Близько 20:30 у п’ятницю, 28 липня 2023 року, російські окупаційні війська завдали ракетного удару по місту Дніпро. Терористи влучили у багатоквартирний будинок та будівлю СБУ.

На місці трагедії зараз перебувають мер міста Борис Філатов, очільник ОВА Сергій Лисак, а також керівники поліції та ДСНС. 

“Попередньо, по Дніпру ударили “Іскандерами”. Загиблих немає. Рятувальна операція завершена, триває ліквідація наслідків. 1 ракета частково зруйнувала ЖК “Женева”. Він не був уведений в експлуатацію, постраждали лише будівельники. Інша ракета частково зруйнувала будівлю СБУ, — повідомив очільник ОВА Лисак.

За інформацією МВС, внаслідок ракетного удару по Дніпру постраждали п’ятеро людей.

«Підтверджено п’ятеро травмованих осіб внаслідок російського удару по багатоповерхівці у Дніпрі. Постраждалі — четверо чоловіків віком від 18 до 53 років та 77-річна жінка. Усім надана медична допомога без госпіталізації. Поквартирний обхід завершено», — повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Володимир Зеленський підтвердив влучання по будівлі СБУ.

“Дніпро. Вечір пʼятниці. Влучання в багатоповерхівку та будівлю СБУ. Знову російський ракетний терор. Оперативно провів розмови з СБУ, МВС, ДСНС, керівником ОВА. Усі необхідні служби на місці. Швидко реагуємо й допомагаємо людям. Тримаємо ситуацію на контролі”, – написав президент. 

UPD: Через ракетний удар по Дніпру на зараз вже 9 постраждалих. Серед них двоє дітей – 14 та 17 років. У них акубаротравма. Такий же діагноз у двох 20-річних дівчат.

Ще п’ятеро з рваними ранами. Це чоловіки від 18 до 53 років і 77-річна жінка. Медики кажуть – всі задовільні. Лікуватимуться вдома.

Читайте також: Воєнні злочини рф: як розслідуються атаки на Дніпро

https://dnipro.tv/wp-content/uploads/2023/07/video_2023-07-28_22-17-29.mp4