Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Пункт Незламності у КПНЗ “Міська станція юних техніків” забезпечений всім і готовий працювати цілодобово

Сьогодні, 19 жовтня черговий по місту, заступник міського голови з питань цифрової інформації ДМР Костянтин Цепенніков, перевірив роботу Пункту Незламності, який знаходиться в будівлі КПНЗ “Міська станція юних техніків”.

Цей Пункт Незламності розпочав свою роботу восени 2022 року, він одразу був облаштований усім необхідним. Були надані ДМР дизельні генератори. Воду і пальне також привозили.

«У нашому Пункті Незламності є кімната для матері і дитини, кімната для творчості, ігрова кімната, облаштована кухня. Містяни приходили під час відключень світла зарядити гаджети, попрацювати, кілька сімей приходили, щоб приготувати їжу. Тут працював генератор, та Старлінк. З 1 жовтня ми готові приймати людей. За потреби ми готові працювати цілодобово», – розповідає заступниця директора Маргарита Купар.

Наразі Пункт Незламності у КПНЗ “Міська станція юних техніків” ДМР, на пр. О.Поля, 37 забезпечений всім. В приміщенні є санвузол, кімната матері та дитини, дитяча кімната з іграшками та розмальовками, кухня, технічна та питна вода, 2 аптечки.

Читайте також: Біля багатоповерхівки на ж/м Лівобережний в Дніпрі з’явилося гніздо лелеки.