Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Проїзд у муніципальному транспорті Кривого Рогу безкоштовний для усіх

Таке рішення ухвалили депутати міськради.

З 27 квітня проїзд у комунальному транспорті Кривому Розі безкоштовний для всіх. Таке рішення підтримали депутати Криворізької міськради. Про це повідомив голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

«З сьогоднішнього дня у Кривому Розі проїзд у комунальному транспорті безкоштовний не лише для мешканців міста, а для всіх – у тому числі військових, переселенців, мешканців Криворізького району. Там, де можемо – завжди допомагаємо людям у цей час військових випробувань. Насамперед це важливо для переселенців, адже люди, які приїжджають до нас із зони бойових дій та з окупованих територій, не завжди мають при собі навіть речі першої потреби», – написав Олександр Вілкул.

За його словами, у місті комунальний транспорт працює стабільно. На лінії виїжджають тролейбуси, трамваї, «швидкісні». Вони працюють на маршрутах з 05.00 години ранку до 23.00 години. «Приватні перевізники працюють із 06.00 до 20.00. Але, зі зрозумілих причин, автобусів та маршруток значно менше», – повідомив Вілкул.

Читайте також: Трамвай №17 до червня змінить свій графік руху