Site icon Телеканал «ДніпроTV»

По штабу Чорноморського флоту рф у Криму завдали ракетного удару: фото, відео

У п’ятницю, 22 вересня, на штаб Чорноморського флоту росії, розташований у тимчасово окупованому Севастополі, було здійснено ракетну атаку. Місцеві Telegram-канали та пропагандистські медіа росіян повідомляють, що в районі штабу видно чорний дим. Пізніше СтратКом підтвердили влучання у Севастополі.

За даними російських ЗМІ із посиланням на міноборони росії, внаслідок атаки постраждало щонайменше шестеро людей.

Командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук прокоментував ракетний обстріл, підтвердивши, що це робота ЗСУ.

“Ми ж обіцяли, що “далі буде”… Тож поки окупанти оговтуються в Мелітополі, а в Севастополі досі лунають сигнали повітряної тривоги, вкотре подякую льотчикам Повітряних Сил”, – повідомив Микола Олещук.

https://dnipro.tv/wp-content/uploads/2023/09/pochalos.mp4

Як повідомило Управління стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача Збройних Сил України, ціль було уражено внаслідок вдалої атаки.

“22 вересня близько 12:00 Сили оборони України завдали успішного удару по штабу командування Чорноморського флоту у тимчасово окупованому Севастополі”, – йдеться в повідомленні.

Водночас міністерство оборони рф заявило, що протиповітряна оборона знищила одну українську авіаційну керовану ракету та два дрони літакового типу, а через три години – що збили п’ять ракет. Там повідомили, що внаслідок атаки загинув один військовий, а пізніше уточнили, що він “не загинув, а пропав безвісти”.

Також у Мережі публікують момент атаки по штабу Чорноморського флоту рф в Севастополі. 

https://dnipro.tv/wp-content/uploads/2023/09/222.mp4

 

 

 

Читайте також: Двох мешканців Дніпропетровщини підозрюють у колаборанстві