Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Підготовка у самому розпалі: у Дніпрі перевірили на скільки місто готове до зими

Опалювальний сезон розпочнеться за півтора місяці. Підготовка у самому розпалі. Чергова по місту Анастасія Сухіна перевірила на скільки місто готове до зими. 

“Питання дуже-дуже наболіле, і дуже дякуємо КП “Теплоенерго”, що вирішили все це питання про заміну магістральних цих труб, тому що кожен опалювальний сезон – 2 – 3 пориви – це обов’язково”, – розповіла дніпрянка Алла Миколаївна.

Працівники КП “Теплоенерго” кажуть, що працювати на цій ділянці не просто. Труби проходять через спортивний та дитячий майданчики.

“Для того, щоб не порушувати цілісність, ми обережно під землею, протягуючи трубопроводи опалення, з найменшими, скажімо так, пошкодженнями працюємо”, – каже помічниця директора КП “Теплоенерго” Анастасія Сухіна.

Невдовзі на трубопроводі опалення буде встановлено 2 засувки. Станом на 7 вересня було замінено 52 км теплових мереж по всьому місту. До зими “Теплоенерго” готове на 95%.

В теплорозподільчому пункті встановили насосну станцію, яка підкачує холодну воду для шістьох будинків.

“Він енергоефективний, тобто споживає менше електроенергії, також ми бачили один старий насос, а тут працюють одразу декілька, відпрацювала одна пара, потім замінила друга пара, якщо треба якісь ремонтні роботи провести, то є можливість неповністю там, наприклад, а перевести там на інші 2 насоси роботу”, – зазначила Анастасія Сухіна.

По всьому місту замінили 60 таких насосів. Ще три планують встановити до початку опалювального сезону.

Читайте також: У Дніпрі перевірили стан бетонного укриття по вулиці Володимира Антоновича