Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Оперативне реагування: аварійні тополі та трава по пояс

У Дніпрі громадськість та місцева влада спільно дбають про благоустрій міста. Дніпряни постійно звертаються у телеграм-канал Голови Громадської Ради Геннадія Корбана по допомогу. Очільник Громради оперативно направляє заявки до відповідних департаментів та міських комунальних служб для подальшого реагування. Цього разу спиляли аварійні дерева, які не давали спокійно ходити біля під’їздів, а також покосили траву біля будинків, бо вона була по пояс.

Олександра проживає у Дніпрі. З початку повномасштабного вторгнення вона переїхала з Краматорська. Коли побачила проблеми біля свого нового будинку, одразу почала звертатися до різних інстанцій.

«І мені хтось сказав спробуй Корбану. Ну я ж людина нова в місті, думаю, спробую. Ми вийшли на телеграм. Я почитала, там заявка і одразу відповідь і так було і з нами. Я написала наприкінці березня. І нам відповіли, що до 11 у вас все зроблять, але до нас приїхали навіть раніше», – розповіла мешканка будинку Олександра. 

Окрім дерев, тут допомогли і з вуличним освітленням, яке не працювало вже дуже довго.

Мешканці планують звертатись по допомогу і надалі. Наступна проблема, яку хочуть вирішити —дорога.

«Вчора я прийшла з роботи, покосено, велике спасибі. Бо в нас трава була по коліно, по пояс і ось іду дивлюся, все так гарно», – зазначила дніпрянка Надія Миколаївна.

На вул. Коксова мешканці будинків утопали в заростях бур’янів. Але після звернення до Телеграм каналу Голови Громради, на наступний же день комунальники вирішили цю проблему. Вони розповіли, що покіс трави на цій прибудинковій ділянці вже планувався. Але через погодні умови постійно переносився.

«Прибудинкова територія, якщо там не велика територія, десь квадратів 200, 150, але через те що був збит графік, трава вища стала. Якщо ми в графіку йдемо на покіс такого будинку витрачається година півтори, а коли ось зараз це 2-3 години , тому що трава вища і складніше її скосити», – повідомив головний інженер КП «Жилсервіс-5» ДМРОлександр Степаненко.

Наступним етапом після прибудинкової території будуть вже тротуари та дитячі майданчики поруч.

Якщо у вас виникли проблеми комунального характеру — звертайтесь за номерами:

(095) 816-39-11   

(093) 261-32-25  

(063) 402-79-56

(063) 681-61-82   

(068) 638-28-48

Заявки приймають у будні з 9-17 години. Або надішліть звернення на пошту.

Цілодобово працює телеграм канал Геннадія Корбана, залишити скаргу можна в коментарях.

Читайте також: Розраховане на 200 осіб: як облаштували укриття на вулиці Батумській у Дніпрі