Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Наразі Дніпровський електротранспорт щодня випускає понад 100 тролейбусів на 21 маршрут по всьому місту

Тролейбуси Дніпра щодня перевозять десятки тисяч пасажирів. Перші тролейбуси виїжджають з воріт депо близько 5 години ранку, останній тролейбус заїжджає у депо о 22.30.

Черговий по місту Іван Васючков – заступник начальника управління транспорту департаменту транспорту та транспортної інфраструктури ДМР – побував в одному з тролейбусних депо. Воно працює цілодобово. 

Вночі слюсарі та майстри виконують заявки у технічних журналах тролейбусів, на яких водіями була виявлена несправність під час роботи. 

Водії приїжджають у депо службовим транспортом, що дозволяє розпочати зміну раніше. Водій отримує шляховий лист та проходить медичну комісію. Далі перевіряє справність тролейбуса. По заїзду у депо рухомий склад миють та проводять технічний огляд, і так щодня.

Це ж депо обслуговує і комунальні автобусні маршрути. Несподівана поява комунального автобусного парку у Дніпрі сталася через ракетний терор країни-агресора. Удар по одному з АТП міста загрожував дестабілізацією мережі автобусних маршрутів міста. Декілька маршрутів було неможливо обслуговувати. На допомогу прийшли міста України та інших держав. Усього було отримано 44 одиниці рухомого складу. Маршрути №32К, №75К та №109К розпочали рух наприкінці грудня 2022 року. Пізніше, у березні 2023 року, було відкрито маршрути №7К та №48К на лівий берег. Задля ефективної роботи налагоджено стабільне обслуговування рухомого складу, постійний санітарний догляд, регулярні ремонти.

Читайте також: Від ранку ворог обстрілює Нікопольщину: відомо про 2 постраждалих.