Site icon Телеканал «ДніпроTV»

На Дніпропетровщині затримали порушників комендантської години

У Дніпропетровській області затримали порушників комендантської години. Серед затриманих виявилися й люди, що знаходилися в розшуку або раніше притягувалися до кримінальної відповідальності. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Дніпропетровської області.

Щодоби в Дніпрі та області поліція фіксує порушення комендантської години. Порушники не мали документів, поводилися підозріло та агресивно реагували на вимоги патрульних. Усіх, хто порушує вимоги воєнного стану та комендантську годину патрульні доставляють до відділку поліції. Серед затриманих виявили осіб, які перебувають у розшуку чи неодноразово притягалися до відповідальності за кримінальні злочини.

Поліція Дніпропетровської області нагадує, що якщо людина в заборонений час – протягом комендантської години – перебуває на вулиці, то охоронці порядку мають право її зупинити, перевірити наявність документів, які б давали право на перебування на вулиці, чи підтвердити обставину про відсутність таких документів у даної особи, а також встановити причину порушення комендантської години. Патруль наділений правом проводити огляд речей, транспортних засобів, багажу та вантажів, службових приміщень і житла затриманих громадян.