Site icon Телеканал «ДніпроTV»

На Дніпропетровщині за добу ДСНСники знищили 35 небезпечних боєприпасів

Піротехніки Дніпропетровщини 25 жовтня знищили 31 застарілий та 8 сучасних боєприпасів. Про це повідомляє ДСНС у Дніпропетровській області.

Так, на березі річки Дніпро, неподалік вулиці Маршала Малиновського Самарського району обласного центру, у воді виявлено застарілу мінометну міну.

Неподалік села Дніпровокам’янка Верхньодніпровської міської територіальної громади Кам’янського району, під час виконання земельних робіт, в полі виявлено застарілі артилерійські снаряди різних калібрів у кількості 30 одиниць.

На землях Апостолівської міської територіальної громади Криворізького району, в лісосмузі за межами села Новомар’янівка, знайдено сучасний касетний бойовий елемент від РСЗВ «Ураган».

У селі Новомиколаївка Великомихайлівської сільської територіальної громади Синельниківського району, на відкритій території неподалік лісосмуги, також виявлено сучасні касетні бойові елементи від РСЗВ «Ураган» у кількості 2 одиниць.

Ще один сучасний касетний бойовий елемент виявлено у селищі міського типу Червоногригорівка Нікопольського району.

У селі Іллінка Марганецької міської територіальної громади Нікопольського району, на території садового товариства, виявлено безпечні залишки сучасного артилерійського снаряду, які не потребували знищення.

Читайте також: Дніпровські нацгвардійці показали, як окупанти використовують заборонені Женевською конвенцією снаряди