Site icon Телеканал «ДніпроTV»

На Дніпропетровщині до професійного свята відзначили працівників митної служби

Напередодні Дня митника в області відзначили кращих представників професії. Вручили вітальні листи, нагороди, позачергові звання. Як пройшли урочистості – розповіли в обласній військовій адміністрації. 

«Це особлива й дорога моєму серцю професія! Бо я й сам багато років віддав митній службі. Пройшов шлях від інспектора до керівних посад. Знаю з власного досвіду, наскільки важлива робота кожного окремого фахівця та команди загалом», – зазначив перший заступник начальника Дніпропетровської ОВА Володимир Орлов. 

Він додав, що митна служба – на сторожі економічних інтересів країни. Забезпечує податки, які йдуть на оснащення, озброєння, допомогу переселенцям.

 А ще реалізацію різних важливих проєктів. Надто зараз – у війну. Кращих представників професії нагородили обласними й державними відзнаками.

Яна Бойко прийшла до митниці юною випускницею університету на посаду інспектора. До свята отримала медаль «20 років бездоганної служби».

«Ця нагорода багато значить для мене. Митниця – моя сім’я. Я щаслива з того, що тут працюю. Служу народові України», – наголосила Яна Бойко. 

Її колега, начальниця управління по роботі з персоналом Ірина Ярова, розповіла, що з початку повномасштабного вторгнення ніхто з митників області не виїхав. Усі залишилися на місцях.

 Своє професійне свято митники України відзначають щороку 25 червня.

Читайте також: Юні дослідники з Дніпропетровщини вибороли шість нагород на Всесвітній олімпіаді геніїв