Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Микола Лукашук: «Ми не дамо росії досягнути своїх цілей»

«Більше пів сотні атак було здійснено на Дніпропетровщину за тиждень. Остання – сучасними ракетами, які йдуть на малій висоті, і їх складно помітити. Це абсолютний терор. Ми вважаємо, що це пов’язано з псевдореферендумами. Прошу всіх реагувати на повітряні тривоги. В Кривому Розі ліквідували наслідки ударів по дамбі. Це була унікальна операція по ліквідації наслідків техногенної аварії. Такої унікальної операції за всю незалежність України ще не було», – заявив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук під час марафону «Інформоборона» на телеканалі Дніпро TV.

«Цілі, які поставила росія, не були досягнуті, ми не дамо досягнути їм якихось цілей взагалі. В Нікополі ситуація напружена, у мера міста настрій бойовий. Люди реагують на тривоги та намагаються себе убезпечити. Зеленодольська громада стала страждати менше завдяки успішним діям збройних сил України», – додав Микола Лукашук.

«Фейкові замінування шкіл, про які повідомляли нам, були оперативно відпрацьовані. Ми вважаємо, що це робить ворог, щоб тиснути на нас», – додав Микола Лукашук.