Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Мобільні бригади Дніпра 12 разів на день виїжджали на виклик про домашнє насильство

Сьогодні, 2 січня, Мобільні бригади відвідали 12 родин, члени яких потерпіли від домашнього насильства. Заселено в «кризову кімнату» 2 людини. 

Крім того, спеціалісти Дніпровського міського центру соціальних служб сьогодні провідали 22 родини для  підтвердження або спростування їх перебування у складних життєвих обставинах. Складено 11 актів оцінки потреб соціально-незахищених сімей.

У відділенні «Служба раннього втручання» на базі Центру соціальної підтримки дітей та сімей «Довіра» провели роботу з 5 сім‘ями.

Проведено роботу з питання вибуття 3-х дітей з Центру соціальної підтримки дітей та сімей «Довіра» для подальшого влаштування в сімейні форми виховання.

Станом на 17:00 пункти незламності міста відвідало 22 особи.

Фахівцями Дніпровського міського терцентру отримали послуги «догляд вдома» близько 1880 одиноких осіб поважного віку та осіб з інвалідністю.

У відділенні «денного перебування», «соціальна адаптація» протягом дня отримали послуги близько 280 одиноких осіб поважного віку та осіб з інвалідністю.

Сьогодні взято на облік до Дніпровського міського терцентру ще 45 одиноких осіб поважного віку та осіб з інвалідністю, з яких 5 ВПО.

Читайте також: У Дніпрі перевірили роботу міського територіального центру