Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Мешканці скаржаться на підприємців. У Дніпрі вкотре нагадали бізнесу про обов’язкове укладання договорів на вивезення ТПВ

Вул. 152-ї дивізії, 4.

«За скаргою, ФОПи, які ведуть діяльність у цьому будинку, викидають сміття у контейнери мешканців. Перевірили декілька підприємців. У них — не знайшовся договір на руках. Тому ми надали їм приписи», — розповіла Наталія Бовкун, завідувачка сектору санітарного нагляду відділу екологічного контролю управління комунальної екології департаменту екологічної політики ДМР.

Далі власник, що веде підприємницьку діяльність, повинен упродовж трьох  робочих днів надати договір на вивезення сміття  до департаменту екологічної політики. «Якщо цього не буде — це вже адміністративна відповідальність. Викликаємо на комісію. Штраф може бути від 340 до 850 гривень, якщо це фізична особа. Якщо юридична— від 1360 до 1700 гривень», — підкреслила Наталія Бовкун.

У Дніпрі представники департаменту екологічної політики нагадали про обов’язкові дозвільні документи на вивезення сміття саме у підприємців. Наявність договору — обов’язкова. 

Укласти договори з офіційною компанією-перевізником сміття ТОВ «Екологія-Д» можна в абонентських відділах.

Шевченківський район:

Новокодацький район:

Центральний район:

Соборний район:

Чечелівський район:

Самарський район:

Амур-Нижньодніпровський район:

Індустріальний район:

Укладання договорів з бюджетними установами: 

Телефони диспетчерської служби:

068 405 00 00
067 006 12 35
067 006 12 38.

Читайте також: Немає оплати – немає опалення. КП «Теплоенерго» припиняє надання послуг боржникам