Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Масове відключення води у Дніпрі

“У зв’язку з проведенням аварійно-відновлювальних робіт та підготовки водопроводу Д=1200/1000мм до роботи в осінньо-зимовий період, з 01:00 годин 22.04.2021 до 24:00 22.04.2021, буде припинено водопостачання для жителів і споживачів міста”, – йдеться у повідомлені. Відновлення стійкого режиму водопостачання очікується на 9:00 23.04.2021.

Адреси наступні:

• Новокодацький район – в межах вулиць Набережна Заводська, Ударників, Маяковського і Квітки Основ’яненка.

• Чечелівський район – в межах вулиць Павлова, Академіка Белелюбського, Пастера і Набережна Заводська. У тому числі вулиці Братів Бестужевих і Івана Єзау.

• Центральний район – в межах вулиць пл. Вокзальна, пр. Дмитра Яворницького (парна сторона), Половицька і Січеславська Набережна.

• Шевченківський район – у межах вулиць Юліуша Словацького, пр. Дмитра Яворницького (парна сторона), Коцюбинського і Січеславська Набережна.

• Соборний район – Січеславська Набережна, вул. Набережна Перемоги, вул. Ливарна, вул. В. Вернадського 35, вул. П. Ніренберга, вул. Поля, вул. Колодязна, вул. Кам’яна, вул. 6-ї Стрілецької Дивізії, вул. Овражна, ж/м Перемога 1-6.

За словами Лисенка, на зазначених і прилеглих до них вулицях можливі перебої водопостачання зі зниженням тиску. Рекомендується створити необхідний запас питної води на період проведення робіт.