Site icon Телеканал «ДніпроTV»

КП «Дніпровський електротранспорт» запрошує на роботу енергетиків

Електрики потрібні не лише ДТЕКу. Не обійтися без них і дніпровському електротранспорту. Яку саме роботу пропонують затребуваним нині спеціалістам?

Леонід 38 років пропрацював на Азовсталі, і вже 8 років на пенсії. Через напад рф і окупацію Маріуполя, чоловік був змушений тікати з рідного міста.

Леонід Савєльєв, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування: «17 числа я приїхав зі своєю родиною. Перший час, поки робили документи і таке інше, я зрозумів, що треба шукати роботу. Їхав у трамваї, побачив оголошення про пошук кондукторів і жартома подумав: ну, піду. На співбесіді запропонували роботу електромонтера».

Зважаючи на значний досвід, чоловікові присвоїли 4 категорію та право працювати з напругою понад 1000 вольт.

Леонід Савєльєв, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування: «Прийняли дуже тепло. Все розповідають, пояснюють. Жодних закидів і криків. Дають поблажливість на мою професійну «молодість» на цій підстанції».

Леонід радіє, що, починаючи життя з нуля, зміг знайти роботу. Він закликає молодих спеціалістів приєднуватися до команди КП «Дніпровський електротранспорт».

Леонід Савєльєв, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування: «Я знаю, що ми потрібні! Ми працюємо. Це не так просто. Зараз електротранспорт не так часто ходить, переважно вранці та ввечері. Але це дуже важлива професія».

Підприємство надає повний соцпакет, медичне страхування та пільги.

Нікіта Керенцев, провідний фахівець КП «Дніпровський електротранспорт»: «Енергетики завжди в дефіциті, тому що мало фахівців, які бажають присвятити цьому своє життя. Однак, ми сподіваємось, що їх більшатиме. Так, очікуємо до нашої великої команди нових енергетиків».

Для працевлаштування звертайтесь за номером: +38 (093) 459 5483