Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Концерт DOROFEEVA у Дніпрі: “Хай пишуть”

На сцені – величезне рожеве серце. Дорофєєва із балетом репетирує перед концертом. А тим часом у фойє фан клуб співачки готує їй сюрприз. Глядачам роздають червоні сердечки із зізнанням у коханні. Вони здіймуться догори під час виступу, коли Дорофєєва заспіває свій хіт.

Армія фанатів у співачки – величезна. Дехто навіть їздить за нею у турі містами України і відвідує кожен концерт.

Її пісні надихають, кажуть зовсім юні фанати. Наприклад, хіт “Хай пишуть” багато кому допоміг впоратись із хейтом. “Вижили” – з панічними атаками під час війни. Співачку люблять за щирість, відвертість і надзвичайну атмосферу на концертах.

“Це не передати словами. Це такі враження, що їх просто не можна стримати. Бувають і сльози, і посмішка, просто все”, – ділиться глядачка Софія.

“Я всі її пісні знаю напам’ять. Ми дуже її обожнюємо, так”, – кажуть глядачки Августина та Анна.

Дніпровська публіка дуже чекала Надю. Після кожної пісні – овації.  Та глядачі шаленіють, коли лунає “Дим” – хіт, який Дорофєєва співала ще в дуеті із Позитивом.

Вдячна співачці за цю годину драйву і позитиву і дніпровська публіка. Ба більше, дивом протягом концерту не було жодної тривоги. І Надю, глядачі просили передати: Дніпро кохає тебе зовсім.

Читайте також: Квіти чи донат на ЗСУ: дніпряни про 8 березня під час війни