Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Консультують щодо служби у бригадах та роз’яснюють процес відбору кандидатів: у ЦНАПах триває набір до Гвардії наступу  

У дев’яти ЦНАПах Дніпропетровщини триває набір до штурмових бригад Гвардії наступу. Тут консультують щодо умов служби у нових формуваннях. Роз’яснюють процес відбору кандидатів. Прийом ведуть нацгвардійці, поліціянти та прикордонники. Кожен відповідає за свої бригади. Про це розповіли в обласній військовій адміністрації. 

Подати заявку на вступ до штурмових бригад можна онлайн або ж через ЦНАП. В останньому добровольцям не тільки розкажуть про проходження служби, а й пояснять процедуру відбору кандидатів.

«Реєстрація на сайті – це тільки перший етап. Потім – тестування, медогляд і перевірка рівня фізичної підготовки добровольця. Бажаючі потрапити у бригаду Нацполіції «Лють» пройдуть ще спецперевірку та співбесіду»,  пояснив старший інспектор відділення кадрового забезпечення полку поліції особливого призначення ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області Максим Барсук. 

Серед бажаючих потрапити до Гвардії наступу дніпрянин Сергій. Чоловік вже має бойовий досвід. 

«Брав участь у бойових діях. Був під Лисичанськом. Там отримав осколкове поранення. Прооперували, підлатали. Відчуваю, що готовий й надалі боронити країну, – зазначив доброволець. – Почув про формування штурмових бригад. Прийшов до ЦНАПу, аби дізнатися, чи зможу стати їх частиною».   

У Гвардії наступу 8 бригад. По одній у Нацполіції та Державної прикордонної служби. Ще шість у складі Нацгвардії України. Обирати добровольцям радять те формування, яке ближче за переконаннями.

Читайте також: Сім’ї загиблих від російської агресії на Дніпропетровщині отримають грошову підтримку