Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Є все необхідне: черговий по місту побував у сховищі у одній зі шкіл Дніпра

Сьогодні, 7 червня, черговий по місту директор КП «Теплоенерго» Андрій Клименко перевірив виконання доручення міського голови щодо облаштування у місті найпростіших укриттів, їх підтримки у належному стані, наявності всього необхідного та готовності у будь-який час доби прийняти людей під час повітряної тривоги.

Цього дня він перевірив стан укриття у школі по вул. Будівельників, 26.  

«Сьогодні вдалось провести інспектування укриття під час повітряної тривоги. Воно розраховано на 365 осіб, має декілька запасних виходів, туалетні кімнати, 8-кіловатний генератор на випадок відключення електроенергії, вогнегасники у достатній кількості та Wi-Fi», – розповів під час інспектування черговий по місту Андрій Клименко.

«Для відвідувачів є все необхідне: засоби першої медичної допомоги, запаси води, ковдри, бо у нас досить прохолодно. Особливу увагу приділили і для відвідувачів з дітьми, адже є кімната матері і дитини, а також подбали про окремий куточок для відвідувачів з пухнастими друзями. Мешканці прилеглих територій часто спускаються в укриття, коли лунають сирени. Щоденно тут перебуває до 40 осіб. Працюємо і вночі, номер чергового є на табличці біля школи. Але тільки-но оголошується тривога, то укриття одразу відкривається»,- доповіла черговому по місту директорка школи Світлана.

Читайте також: У терцентрах Дніпра за програмою соцзахисту літнім людям надають безкоштовні послуги