Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Є генератор та зарядна станція: як працює Пункт незламності на Янтарній, 45

За дорученням міського голови Дніпра Бориса Філатова чергові по місту продовжують перевірки пунктів допомоги дніпрянам. Цього разу проінспектували Янтарну,45. Чи всім необхідним обладнаний пункт, перевірила директорка департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дар’я Біла.

В центрі соціальної підтримки дітей та сімей «Барвінок» працює пункт допомоги дніпрянам.
В ньому є все необхідне для того, щоб зігрітися та підзарядити пристрої.

Пункт обладнаний генератором, зарядною станцію, має достатню кількість подовжувачів та доступ до інтернету.

Дар’я Біла, директорка департаменту національно-патріотичного виховання ДМП: «Сьогодні за дорученням міського голови ми інспектуємо Пункт незламності. Пункт оснащений всім необхідним: тут є і генератор на випадок відключення світла, з’явилася електрична станція. Наприклад, коли немає основного живлення але кількість відвідувачів невелика, немає потреби запускати генератор. Тому є можливість скористатися зарядною станцією».

Окрім того, у Пункті незламності є зручна кімната матері та дитини. Для дітей та батьків тут є багато дитячих іграшок та розмальовок. На вході можна знайти дитячі захисні маски та дезинфектори.

Дар’я Біла, директорка департаменту національно-патріотичного виховання ДМП: «Однією із особливостей цього закладу, із плюсів, є те, що тут знаходиться інформація про службу у справах дітей. Раптом до пункту заходять люди, в яких насилля в сім’ї, співробітники підказують, до кого можна звернутись».

B пункті допомоги знаходиться інформація про найближчі укриття та доступ до інтернету через Wi-Fi.

Читайте також: Як працює Банк одягу, що розташований на вулиці Янтарній, 45