Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Якщо виганяють надвір під час тривоги: місто проводитиме роботу, щоб не було таких випадків

У телеграм-каналі голова Громадської ради Дніпра Геннадій Корбан порушував питання відносно того, що людей виганяють на вулицю з відділень Приватбанку та Укрпошти під час повітряної тривоги. Чи можна щось із цим зробити? Про це він розповів в етері телеканалу ДніпроТВ.

“Не знаю, чи можна щось із цим зробити. Розмовлятимемо з ними, чому вони людей виганяють на вулиці в момент тривоги. Можливо, в цих будівлях немає укриттів, і якщо в цих будівлях немає укриттів чи бомбосховищ, можливо, вони правильно роблять, тому що у разі потрапляння до будівлі буде багато жертв. Але кожен випадок індивідуальний, треба дивитися. Я впевнений, що у Приватбанку є укриття, можливо, не в кожному відділенні, але в банках завжди є якісь укриття, є товсті стіни, за якими можна сховатися.

Щодо Укрпошти – це державна компанія, зрозуміло, що на них вплинути буде складно, бо їхнє керівництво перебуває у Києві, у них там своя якась політика. Тому проводитимемо профілактичну роботу. І з приватними підприємствами, з приватними забудовниками, і з відомствами, щоб не було таких випадків”, — розповів в етері телеканалу ДніпроTV голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан.

Читайте також: “WAR: Моя війна у фото”. У Дніпрі організували фотовиставку військового