Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Якою має стати Україна майбутнього

– Опишіть кількома словами, якою Ви хочете бачити Україну після перемоги?

– Безумовно, я хочу бачити Україну незалежною державою, вільною державою. Державою, де править демократія, свобода слова. Де люди щасливі, де гарні міста, гарні площі, потужна економіка. Я хочу бачити Україну таким Ізраїлем свого роду, тільки набагато потужніше, у всій Центральній та Східній Європі, який задаватиме тон всьому цьому регіону і в тому числі росії, якою б вона не була, доброю, поганою в майбутньому, ми не знаємо, але у будь-якому випадку ми завжди пам’ятатимемо і ніколи вже не забудемо того, що сталося.

Тому я хотів би бачити наших людей нарешті щасливими після всіх цих тридцяти років нещасть або так званої незалежності, якої не було, і за яку ми зараз боремося. Я сподіваюся, що багато хто з нас стане свідками цього і побачить ще ті часи, коли війна закінчиться. Ми повинні пам’ятати і знати, що будь-яка війна на протязі всієї історії людства, будь-яка війна закінчується світом. І ця війна закінчиться миром для наших людей, закінчиться перемогою для наших людей, я впевнений у цьому.

Єдине чого хочеться – це щастя та благополуччя для себе та для наших людей. Для того, щоб нарешті в країні до влади прийшли розумні, прогресивні та освічені люди, – зазначив в етері телеканалу ДніпроTV голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан.

Читайте також: Коломойський вже не мільярдер: за час війни він втратив понад половину свого капіталу.