Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Як у Дніпрі забезпечують роботу спортивних шкіл

Сьогодні, 3 квітня, чергова по місту Ксенія Сушко, директорка департаменту гуманітарної політики, перевірила виконання доручення міського голови Бориса Філатова щодо реалізації програми розвитку спорту у місті Дніпро.

Міська дитячо-юнацька спортивна школа із зимових видів спорту заснована 15 червня 2011 року.
Спортивна школа налічує 336 вихованців.

13 березня 2023 року КПНЗ «МДЮСШ із зимових видів спорту» ДМР вийшла із простою.
Навчально-тренувальний процес відновили, через наявність акту укриття погоджені службою ДСНС.

ДОСЯГНЕННЯ: Спортивна школа, з дня свого відкриття була результативною.

За період роботи було підготовлено:

За підсумками Всеукраїнських змагань серед юнаків та юніорів в номінації «Найкраща хокейна школа сезону» відділення хокею з шайбою КПНЗ «МДЮСШ із зимових видів спорту» ДМР третій рік поспіль займає І місце.

Вихованцями школи завойовано медалей (кількість) за період 2020-2022 р.р:

Вихованці школи з фігурного катання на ковзанах Даренський Артем та Нестерова Софія (спортивна пара), Лубінець Поліна з відділення хокею з шайбою представляли Україну на ІІІ Зимових Юнацьких Олімпійських іграх 2020 року, в місті Лозанна (Швейцарія). У 2022 році спортивна пара Даренський Артем та Голіченко Софія, тренер-викладач Батутіна Лілія Олександрівна взяли участь у Зимових Олімпійських іграх які проходили з 4 по 20 лютого 2022 року в Пекіні. На теперішній час зі школи до складу національної збірної команди України входить 5 вихованців.

Спортсмени КПНЗ «МДЮСШ із зимових видів спорту» систематично виступають на Олімпійських Іграх, чемпіонатах Світу, Європи, України та здобувають медалі різного ґатунку, що підтверджує першу категорію.

Читайте також: У школах Дніпра почався набір першокласників