Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Як оплатити електроенергію за кількома особовими рахунками

YASNO створив зручні умови, щоб клієнти, допомагаючи проводити платежі своїм близьким, рідним чи сусідам похилого віку, тим, хто не користується інтернетом, могли робити це швидко та без додаткових реєстрацій. Сплатити за своїм особовим рахунком та ще за декількома можна за допомогою сервісів постачальника, яких саме, розповідає YASNO.

Якщо необхідно постійно сплачувати за електроенергію, наприклад, за своїх батьків чи бабусю, можна додати їхній особовий рахунок до свого Особистого кабінету. У такому випадку не буде потреби щомісяця вводити їхні дані. Достатньо одноразово в Особистому кабінеті YASNO натиснути кнопку «Додати об’єкт» і вказати необхідну інформацію.

Якщо мова йде про періодичну допомогу в оплаті за електроенергію, то без реєстрації це можна зробити на сайті за допомогою нових сервісів YASNO:

Також YASNO створив можливість підтримати багатодітні родини, які у ці складні часи, можуть мати складнощі з оплатою за електроенергію. Задонатити на користь багатодітних сімей можна в рамках проєкту «Разом ми сильніші».

Читайте також: У Дніпрі центр “Мамине щастя” приймає вимушених переселенців