Site icon Телеканал «ДніпроTV»

ДБР виявили на Дніпропетровщині підпільний склад із трьома тоннами крадених продуктів для ЗСУ

Державне бюро розслідувань викрило на Дніпропетровщині підпільний склад з краденими продуктами, що призначалися для військовослужбовців. Про це ДБР повідомляє у Телеграмі.

Як йдеться в повідомленні, в січні 2023 року працівники ДБР викрили організовану групу, яка привласнювала та перепродавала харчові продукти, що призначалися для Збройних сил України.

Слідчі провели майже 70 обшуків, у результаті яких вилучили понад 30 тисяч банок тушкованої продукції вагою понад 7 тонн, яка вже була готова для перепродажу, а також майже чотири мільйони гривень готівкою в різній валюті.

“Нині ж працівники ДБР виявили ще один склад на Дніпропетровщині, в якому зловмисники ховали крадену продукцію: згущене молоко, консервовані фрукти та овочі, крупи, макарони, соки, тушковані та інші продукти загальною вагою близько 3 тонн”, – ідеться в повідомленні.

Головному бухгалтеру логістичного центру, трьом експедиторам, завідувачу складу та головному менеджеру повідомили про підозру за частиною 4 статті 191 Кримінального кодексу України.

Читайте також: На Дніпропетровщині від початку великої війни піротехніки знищили понад 7 тисяч боєприпасів