Site icon Телеканал «ДніпроTV»

ДБР продовжує розслідування стрілянини у Дніпрі за участі поліцейських

Якісне розслідування інциденту в Дніпрі, що призвів до загибелі людини, потребує часу. Завдання ДБР – об’єктивно встановити усі обставини трагедії. Про таке зазначила радниця з комунікацій Держбюро розслідувань Тетяна Сап’ян.

Працівники ДБР працюють над тим, щоб якомога якісніше завершити розслідування інциденту в Дніпрі за участю працівника правоохоронного органу, який під час патрулювання застосував табельну зброю, в наслідок чого загинула людина.

“Суспільство хоче швидких відповідей. Сталася трагедія, трапився інцидент, це призвело до резонансу, і якщо це сталося позавчора, то вже вчора мають бути відповіді. Але правоохоронний орган, орган досудового розслідування так не працює. Тому що потрібні беззаперечні докази, які ляжуть в основу справи і зможуть довести провину чи не винуватість підозрюваної особи в суді”, — сказала Тетяна Сап’ян.

Вона пояснила, що ДБР як правоохоронний орган перш за все працює над якісним збором доказів, допитом свідків та проведенням експертиз для ефективного досудового розслідування інциденту.

“Ми не женемося за оперативністю, ДБР сконцентровано на якості матеріалів і за неспростовності доказів”, — сказала радниця з комунікацій Бюро.

Вона додала, що працівники ДБР докладають максимальні зусилля, щоб завершити розслідування у цій справі.

Нагадаємо, працівники ДБР за сприяння Нацполіції оперативно розпочали розслідування інциденту, що стався у Дніпрі за участю працівника правоохоронного органу.

Наразі розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115, ч. 3 ст. 365 КК України. Вивчаються всі обставини інциденту.

Читайте також: Наживався на потребах ЗСУ: шахрай з Кривого Рогу “продав” неіснуючі автівки