Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Черговий по місту відвідав заняття для слухачів Університету третього віку

Черговий по місту Артем Нідєлько відвідав практичне заняття з основ роботи зі смартфоном для слухачів Університету третього віку. Під час занять слухачам Університету розповідають про те, як працювати з власним телефоном: як зателефонувати, написати повідомлення тощо.

Відвідувачі заняття розповіли черговому про те, що дуже задоволені такою можливістю та завдяки цьому вони не лише самі навчаються, а й допомагають іншим членам своєї родини освоїти смартфон.

«На заняттях учасникам також розповідають про те, як зняти фото та відео, а потім завантажити його на ютуб, як користуватися різними додатками та картами в телефоні, а також підключити телефон до комп’ютера», – розповів Артем Нідєлько.

На сьогодні в Університеті третього віку вже сформовано 15 груп з вивчення смартфонів. У кожній по 8 учасників. Група відвідує 5 занять по 2 години кожне.

Всі бажаючі стати учасником Університету третього віку можуть звертатися за телефоном – (099) 607-56-97 та приносити документи за адресою – вул. Старокозацька, 40 Б.

Читайте також: Дніпровські лікарі отримали відзнаки від Міністерства оборони України