Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Безпека та комфорт пасажирів: як у дніпровському депо метрополітену ремонтують вагони

Сьогодні, 27 липня, черговий по місту, директор департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Ігор Маковцев відвідав один з ремонтних цехів у депо метрополітену та перевірив виконання доручення міського голови Дніпра Бориса Філатова щодо ремонту рухомого складу для безпеки та комфорту пасажирів.

Наразі тут проводиться середній ремонт вагону 10196. В нього входить заміна пошкодженого корозією метала на нові елементи та латковий ремонт кузова. Також виконується розбирання та дефектування механічного обладнання, дефектування електричного обладнання з заміною на нові елементи. У середній ремонт також входить ремонт підлоги з заміною покриття, оновлення спинок та сидінь салону з заміною нового поролону та вінілшкіри. Ремонт даху вагону вже виконано на 100%.

В 2022 році було відремонтовано 2 вагони метрополітену. Протягом першого півріччя 2023 року закінчено ремонт 1 вагона, зараз ремонтують другий. На наступний рік в планах підприємства КП «Дніпровський метрополітен» – ремонт ще 2 вагонів.

Читайте також: У Дніпрі на перехресті вулиць Київська та Мерзленка завершують ремонт трамвайного переїзду