Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Черговий по місту перевірив найпростіше укриття в комунальному закладу позашкільної освіти

Редька Дмитро заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту ДМР перевірив найпростіше укриття в комунальному позашкільному навчальному закладі “Центр позашкільної роботи Nº 1” Дніпровської міської ради (вул. Новосільна, 19а).

“На наступній локації відвідав один із комунальних закладів позашкільної освіти, перевірив найпростіше укриття, яке розташоване в цьому приміщенні. Наразі, в цьому укритті проводяться ремонтні роботи. Вже облаштована одна кімната, яка цілком придатна для укриття 25-30 осіб. По завершенню ремонтних робіт (які планується провести до кінця року), укриття здатне буде прийняти до 80 осіб.”, — розповідає Редька Дмитро – заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту ДМР.

Хочу він зазначив, що готова кімната вже облаштована та має все необхідне, є генератор, який в разі необхідності забезпечує електроживлення приміщення, є місця для сидіння, вода, санвузол. Тож облаштована кімната відповідає вимогам ДСНС та цілком придатна для захисту населення.

Зазначене укриття працює цілодобово.

Читайте також: Профпідготовка з гарантією працевлаштування: КП «Дніпровський електротранспорт» готує водіїв для всієї України