Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Через відсутність світла у Дніпрі в Самарському зупинено 2 котельні: оперативна інформація на 18:00

За завданням міського голови, аби якісно виконати всі ремонтні роботи по вул. Полігонна в будинку № 18б комунальники досі продовжують працювати. Через проведення робіт співробітниками КП «Дніпроводоканал» припинено водопостачання в будинках на вул. Полігонна, вул. Чонгарська та вул. Кільцева.

Задля належного проведення ремонтних робіт комунальники ще досі працюють за двома адресами:
– вул. Тиха, 26 в сел. Кам’янка. У зв’язку з чим тимчасово припинено водопостачання 3 населених пунктів – Кам’янка, Волоське та Ракшівка;

– вул. Антіна Синявського, 47. На час проведення робіт без водопостачання залишилися мешканці селища Мирне.

Одразу після закінчення всіх аварійних робіт комунальники, авжеж, одразу відновлять водопостачання.
Станом на 18:00 відновлено електропостачання в будинковій котельні на вулиці Гагаріна та 1 тепло-розподільчому пункті (ТРП) на вул. Титова.

Через відсутність світла вони тимчасово призупиняли свою роботу.

На теперішній час всі котельні та тепло-розподільчі пункти (ТРП), які забезпечують теплом житловий фонд, працюють у звичайному режимі.

Проте в КР «Теплоенерго» нагадують, що робота котельні залежить від подачі до неї електропостачання. Якщо ДТЕК чи ЦЕК відключать котельні від електоживлення, то це стане причиною зупинення роботи котельні, що потягне за собою відсутність тепла в оселях дніпрян.

Наразі через відключення ДТЕК та ЦЕК електропостачання зупинено 2 котельні в Самарському районі на вул. Спогадів. Вони забезпечують теплом лише школи та садочки, які зараз закриті для прийому дітей.
Всі районні котельні станом на 18:00 працюють, аварійні ситуації відсутні.

Якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради: