Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Через відключення світла у Дніпрі зупинено роботу 4 котелень

За завданням міського голови Дніпра Бориса Філатова сьогодні були проведені аварійні роботи в селищі Новоолександрівка по вул. Українська, 29. Через це не було водопостачання по вул. Українська та пров. Тихий.

Зараз всі роботи завершені, вода подається в будинки.

Також завершені аварійні роботи і по вул. Бестужева, 6. Наразі водопостачання в будинках по вулиці Бестужева та Туркменська відновлено.

Також наші комунальники своєчасно завершили аварійно-відновлювальні роботи за такими адресамм:

Наші комунальники ліквідували всі аварії, отже водопостачання відновлено.

Станом на 19:40 через відключення ДТЕК та ЦЕК електропостачання було зупинено роботу підвищувальної насосної станції (ПНС) на вул. Миколи Міхновського, 4. Через це було відсутнє водопостачання за такими адресами:

Також через знеструмлення ДТЕК та ЦЕК підвищувальної насосної станції припинялося водопостачання на наступних вулицях:

Станом на 22:00 на всіх підвищувальних насосних станціях відновлено електропостачання, тож вода скоро повернеться в оселі дніпрян.

Протягом дня через відключення ДТЕК та ЦЕК електропостачання зупинялася робота 4 котелень Центрального району. Вони забезпечують опалення 169 будинків на вул. Новосільна, пр. О. Поля та вул. Полєтаєва.

Електропостачання відновлено, тож котельні працюють у звичному режимі.

Станом на 22:00 у Дніпрі працюють абсолютно всі котельні.

Проте в КП “Теплоенерго” зазначають, що стан роботи напряму залежить від електроенергії, а відключення ДТЕК та ЦЕК електропостачання відбуваються і вночі. На сьогоднішній день діють як погодинні, так і аварійні відключення, тому перебої з опаленням можливі у всіх районах міста.

Нагадуємо, якщо у вас проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:

(056) 732-12-12;
(095) 732-12-12;
(096) 732-12-12;
(073) 732-12-12.

Читайте також: У центрі Дніпра негода повалила дерево та ліхтар