Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Частина психологічної війни росії: Корбан про “мінування” у Дніпрі

Наразі часто зустрічаються повідомлення про мінування торгових центрів, міських установ у Дніпрі. Безумовно, всі служби реагують оперативно та максимально відповідально. Але що це взагалі? Як на це реагувати простим містянам і чи можна знайти ефективний спосіб боротьби?

– Мені складно щось сказати, це більше сфера відповідальності Служби безпеки України. Це їхня компетенція, вони відповідають за подібні дзвінки, подібні до мінування. Звичайно, ми повинні, люди повинні у разі такої інформації повідомляти всю наявну інформацію до відповідних органів, а служби повинні знаходити тих, хто це робить.

Але зокрема це частина інформаційної війни, частина психологічної війни, яку веде російська федерація проти України, проти нашого народу. Вибити нас з колії, зруйнувати наш психологічний стан, порушити наш звичний спосіб життя для того, щоб люди боялися, для того, щоб люди ховалися, для того, щоб люди не водили дітей до школи, садка, не ходили кудись за своїми потребами, не виходили на роботу, це робиться саме з цією метою.

Тому тут сподіватимемося на компетенцію Служби безпеки України, на розвідку, яка може протидіяти всій цій інформаційній війні, яку проти нас веде ворог, — розповів в етері телеканалу ДніпроTV голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан.

Читайте також: У Дніпрі перевірили облаштування укриття у школі № 140