Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Безпека в Дніпрі: як працює поліція в Новокодацькому районі

24 на 7 у посиленому режимі. Поліція Новокодацького району відзвітувала про діяльність. Чи безпечно на вулицях і чи побільшало злочинів у районі?

Безпека городян, охорона прав і свобод — головні завдання поліції. А у воєнний час — це цілодобова робота у посиленому режимі, зазначають правоохоронці.

Дмитро Незять, заступник начальника відділення поліції №3 з превентивної діяльності: «Щоденно по черговій частині порядка 70 реєстрацій. Всі повідомлення, котрі надходять до відділення поліції, опрацьовуються негайно, передаються патрулям та патрулі відпрацьовують ці повідомлення».

У Новокодацькому районі Дніпра на чергуванні 8 піших і 3 автомобільні патрулі. Поліцейські запевняють: у районі безпечно навіть у темний час.

Олег Квасков, начальник відділення поліції № 3: «З початку повномасштабного вторгнення російської федерації стосовно України, знизився рівень злочинності Новокодацького району — це понад 34% реєстрації. Якщо порівнювати з минулим роком, майже в 3 рази знизилася кількість тяжких та особо тяжких злочинів».

В поліції додають: ресурсами для захисту городян і своєї роботи забезпечені.