Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Аварійні дерева та відкритий люк: як у Дніпрі вирішити комунальні проблеми

Дніпрянка Людмила, яка проживає у будинку по вулиці Решетилівська, звернулася у телеграм-канал Голови Громадської Ради при міській раді Дніпра Геннадія Корбана по допомогу. Заявку очільник Громради оперативно направив до відповідних міських департаментів та комунальних служб для подальшого реагування. На її вулиці прибрали аварійні дерева та накрили колодязь.

Пані Людмила проживає у будинку №12 по вулиці Решетилівська. Пригадує той день, коли залишила заявку в телеграм-каналі Геннадія Корбана.

“Я дуже випадково почула, що є такий канал в телеграм каналі, підписалась на Геннадія Корбана і написала заявочку – дуже просимо жителі цього будинку поспилювали ці дерева, вони дуже старі”, – розповіла Людмила Кусакіна.

Заявку дніпрянки Голова Громадської Ради Геннадій Корбан оперативно направив відповідним міським департаментам та комунальним службам.

“На другу добу вже відреагували, приїхала бригада, аварійка виїхала до нас, і десь дерева обіцяли зробити до осені, але приїхали мабуть 3 дні тому”, – каже Людмила.

Окрім аварійних дерев, тут була проблема з відкритим колодязем.

“Не було кришки зовсім, зробили теж, накрили зацементували, дуже добре зробили, тому дуже вдячні”, – зазначила вона.

Зрізані гілки комунальники прибрали. Схожі роботи зі спилювання аварійних дерев та обрізання гілок за заявами мешканців проводять регулярно.

Серед останніх: вул. Запорізьке шосе 2-а, вул. Богдана Хмельницького, 24, на ж/м “Тополя-2”.

Комунальники якнайшвидше намагаються вирішувати проблеми дніпрян. Звернутись по допомогу можна до штабу взаємодопомоги Громадської ради 

Заявки приймаютьз понеділка по п’ятницю з 9-тої до 17-тої години. Цілодобово працює телеграм канал Геннадія Корбана, залишити заяву можна в коментарях.

Читайте також: У Дніпрі перевірили укриття фахового мистецько-художнього коледжу