Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Агентку російської розвідки, яка передавала рашистам інформацію про ЗСУ, судитимуть на Дніпропетровщині, — прокуратура

Жителька Кривого Рогу інформувала ворога про розташування українських військових та маршрути переміщення техніки ЗСУ, повідомляє пресслужба прокуратури Дніпропетровщини.

Наприкінці квітня проросійськи налаштована жінка налагодила зв’язок із співробітником фсб рф. Обвинувачена використовувала анонімний акаунт в месенджері Телеграм. На виконання завдань куратора вона об’їжджала вулиці міста Кривий Ріг та здійснювала приховану відеофіксацію місць дислокації підрозділів ЗСУ, Нацгвардії України і наслідків ворожих “прильотів”.

Крім цього, жінка “зливала” адміністратору проросійського Телеграм-каналу дані про розташування і чисельність українських військових в місті та передислокацію колон техніки. За виконану “роботу” вона отримала від ворога 100 доларів на банківську картку.

Прокурори Дніпропетровської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно мешканки міста Кривий Ріг за фактами державної зради та несанкціонованого поширення інформації про розташування ЗСУ. Наразі вона перебуває під вартою.

Читайте також: В бою з окупантами загинув кам’янчанин Костянтин Іващенко