Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Акції, проєкти, волонтерство: Молодіжний центр Дніпра звітував про роботу

У Дніпрі провели публічний звіт про роботу Молодіжного центру Дніпра за півтора року з моменту створення комунального підприємства. Основна мета — розповісти про найбільші та найяскравіші задуми, які втілили за цей час.

Біля центрального входу в парк ім. Шевченка провели публічний звіт роботи Молодіжного центру Дніпра. Виставили фото команд, які працюють в центрі, та презентували відео основної роботи молодої команди.

Сергій Луденський, заступник директора департаменту молодіжної політики ДМР: «По-перше, сама молодь ділиться своїми результатами за рік і ознайомлює з ними містян. Кожен бажаючий представник молоді, або навіть не молоді, може долучитися до команди і робити разом з ними молодіжну роботу у місті, і в цілому місто кращим».

Також представили Молодь-Бус, переданий місією ОБСЄ для допомоги місцевому населенню.

Сергій Луденський, заступник директора департаменту молодіжної політики ДМР: «На цьому бусі часто здійснюються поїздки до деокупованих територій Херсонщини, до прифронтових міст з допомогою для місцевого населення та передачею… Наприклад, останній раз було передано розроблену в місті Дніпрі розмальовку про Лесю до її річниці. І зараз діти там будуть розмальовувати, ознайомлюватися з біографію Лесі Українки».

Повномасштабне вторгнення рф не зупинило роботу Молодіжного центру Дніпра, а лише примножило діяльність КП.

Рафаель Кіжнер, в. о. директора КП «Молодіжний центр Дніпра» ДМР: «З’явилися нові проєкти, нові молодіжні громадські організації, нові взагалі ідеї і нова реалізація цих ідей. І що дуже важливо: на сьогодні молодіжний цент працює щодня. Ми стали тим осередком для молоді, який не припиняє свої роботи».

Центр реалізував численні проєкти, в яких взяли участь тисячі представників активної молоді.