Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Адаптивний одяг для військових: як у Дніпрі працює швейне виробництво?

Сьогодні черговий по місту, секретар Дніпровської міської ради Санжара Олександр Олександрович відвідав швейне виробництво, а саме ТОВ «Модельєри», на якому підприємство відшиває адаптивний одяг.

Пораненим військовим потрібен спеціальний одяг, його називають адаптивним. Адаптивний одяг — це одяг із липучками/кнопками/зав’язками (наприклад, на штанях чи рукавах). Завдяки цьому військовослужбовці з пораненнями можуть безболісно одягнутися та здійснити необхідні маніпуляції. Адаптивні штани, шорти, спідню білизну, кофти, футболки, шкарпетки відшиває підприємство ТОВ «Модельєри».

««ТОВ МОДЕЛЬЄР» був створений під час війни, щоб втілювати проєкти, які закривають соціальні та військові потреби, такі як реабілітація та зручний одяг. Першим і основним проєктом були адаптивні костюми для проходження періоду реабілітації», – повідомив Коротков Симеон, директор з постачання.

Реб. костюми не прості у виготовленні, оскільки модель повноцінно адаптована під будь-які потреби реабілітації, використовується м’яка липучка, приємний трикотаж.

На підприємстві вже розроблені дитяча, жіноча та чоловіча модель. Наразі необхідні працівники на швейне виробництво.

Інспекція з питань праці та зайнятості населення Дніпровської міської ради проводить пошук потенційних роботодавців для працевлаштування, тим хто проходить короткотермінові курси за фахом швея.

Читайте також: Релокований бізнес у Дніпрі: історія успіху