Site icon Телеканал «ДніпроTV»

7,5 тисяч дніпрян отримують допомогу від Територіального центру соціального обслуговування

7, 5 тисяч людей у Дніпрі отримують допомогу від Територіального центру соціального обслуговування. З початку повномасштабного вторгнення їх роботі сприяють міжнародні партнери, які передають соцпакети з різних країн. Сьогодні соцпрацівники розвезли допомогу від однієї з мереж супермаркетів та різних благодійних фондів.

Крупи, макарони, борошно, олія та засоби гігієни. Працівники територіального центру соціальної допомоги продовжують забезпечувати своїх підопічних найнеобхіднішим.

Ольга Мешко, перша заступниця директора Дніпровського міського територіального центру соціального обслуговування: «Ми розуміємо, що люди почали нервувати, що вони будуть забуті чи покинуті. Десь у них виникло питання заготувати продукти, харчі щоб у них були, зробити запаси. Тому ми, відповідно, почали надавати допомогу. І ми зверталися до різних організацій нашого міста, також нам пропонували допомогу».

Соцпакети працівники центру доставляють людям особисто. Миколі Трохимовичу вже 95 років, він пройшов війну і вже 10 років їм з дружиною допомагають у центрі соціального обслуговування.

Микола Нелипа, підопічний центру соціального обслуговування: «Нормально, помогают. Нам повезло немножко с социальным работником. До этого, с 82-го года, она работала сестрой нашего врача. Так что мы её знаем уже».

З початку повномасштабного вторгнення до роботи Дніпровського центру соціальної допомоги долучилися міжнародні партнери. Завдяки ним українці отримують допомогу з багатьох країн світу.