Site icon Телеканал «ДніпроTV»

64 багатофункціональних ліжка з Німеччини отримала одна з лікарень Дніпра

Чергову партію медичних ліжок отримав Дніпро. Нова партія функціонального обладнання прибула з Німеччини. Воно призначене для операційних, реанімаційних та травматологічних відділень. Ліжка-трансформери забезпечують комфортне перебування пацієнта під час лікуваня та у процесі реанімаційного періоду. 

Біля однієї з лікарень Дніпра триває розвантаження обладнання. З Європи прибула чергова партія ліжок-трансформерів.

Михайло Лисенко, заступник міського голови Дніпра: «В першу чергу вони будуть використані для травматологічних відділень і для відділень інтенсивної терапії. Це кроваті, які не були у вжитку. Вони знаходилися, як резервний фонд під ковід-відділення у Німеччині».

64 багатофункціональних ліжка прибули з лікарні Нюрнберга.

Тетяна Володимирівна, медичний директор: «Дуже велика потреба в тому, щоб ліжко мало служити не просто як ліжко, на якому лежать. А й мало функціональну частину, завдяки якій ми могли б підіймати головний кінець, ноги, руки».

Ліжка-трансфомери мають 8 автоматичних положень і регулюються пультом.

«Підіймається і опускається нижній кінець кроваті. Підіймається головний кінець кроваті для того, щоб хворі максимально комфортно себе відчували, а ми могли максимально допомогти хворому». 

На початку березня Дніпро отримає ще 200 таких ліжок. У місті планують повністю оновити на сучасний меблевий фонд лікарень.