Site icon Телеканал «ДніпроTV»

25000 голосів за день набрала петиція про накладання Президентом вето на «аморальний і корупційний» закон 5655

Міський голова Дніпра Борис Філатов розповів про рекордний випадок, коли петиція до президента набрала необхідну для розгляду кількість голосів лише за день. У цій петиції українці просять Зеленського накласти вето на закон 5655, який мер Дніпра назвав аморальним і корупційним.

«Петиція про накладання Президентом України вето на закон 5655, який відстоює інтереси мафії забудовників за день набрала 25000 необхідних голосів.

Це – рекорд.

Ще ніколи ні одна петиція в історії України не мала такої швидкості.

Кому цікаві подробиці про цей «закон», хто є його ідеологом та бенефіціаром – можно прочитати тут:

Просто даю лінк тому, що як посадова особа, не маю права розповсюджувати деякі неофіційни факти.

Хто повірив в цинічну брехню політичних маніпуляторів про те, що вони «роблять реформи», а їм, таким «порядним», заважають мери-корупціонери, то почитайте пост відомого київського активіста, який боровся з будівельною мафією, втратив на фронті дві ноги, потрапивши на міну і…

Дуже, дуже прикро, що в країні, що захлинається кров‘ю, деякі політики та депутати зовсім не мають не просто совісті. Елементарного інстинкту самозбереження.

Чекаємо на реакцію Президента.

Будь яку.

Бо тепер – це вже його відповідальність», – написав Борис Філатов.

Читайте також: Борис Філатов: “Безмежні вдячність та пошана до тих, хто тоді ціною власного життя і здоров’я захистив людство від радіаційної катастрофи”.