Site icon Телеканал «ДніпроTV»

25 жовтня у Дніпрі та області енергетична тривога: можуть відключати світло

За розпорядженням НЕК Укренерго, у Дніпропетровській області з 9:20 25 жовтня відбуватимуться стабілізаційні відключення світла. Про це повідомляє пресслужба ДТЕК Дніпровські електромережі.

У компанії зазначають, що роблять все можливе, щоб відключення кожного клієнта тривало не більше, ніж 4 години. Однак воно може повторитись протягом доби дня через 4 години, якщо Укренерго не відмінить застосування стабілізаційних відключень. Зверніть увагу: можлива невелика похибка у часі в межах додаткових 30-40 хвилин для перепідключення електропостачання між групами. 

Графік відключень та канали, де можна дізнатися останню інформацію – тут. Скільки часу триватимуть стабілізаційні відключення – залежить від розпоряджень Укренерго.

Також у ДТЕК зазначають, якщо у вас після відключення за графіком не з’явилось світло в межах 4-4,30 годин – повідомляйте про це через канали комунікації: Viber та Telegram бот, через сторінки в соцмережах Facebook.

У компанії закликають всіх мешканців Дніпропетровщини споживати електроенергію помірно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії в пікові години навантаження зранку з 6.00 до 11.00 та ввечері з 17.00 до 23.00. 

Читайте також: У Дніпрі 25 жовтня на деяких вулицях немає води: адреси