Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Дніпро доправив на передову чергову партію техніки вартістю майже 25 мільйонів гривень

«Знову вибух. Наша відповідь: ще майже 25 млн грн на найнеобхідніше для Сил Оборони» — такою тезою Борис Філатов прокоментував сьогоднішні події в Дніпрі. Доки країна-агресор продовжує атакувати ракетами мирні міста України, серед яких і Дніпро, ми продовжуємо підтримувати наших захисників. Бійцям на передову доправили чергову велику партію техніки

Потужні вантажівки, дрони та приладдя для роботи в темряві. Дніпро доправив українським оборонцям нову велику партію техніки на майже 25 млн грн. Нині бійцям надали майже два десятки вантажівок різного типу.

Анатолій, військовослужбовець: «Отримуємо тривісні тягачі для виконання бойових завдань, тягачі підвищеної прохідності. Сподіваємося, що нам вони дуже допоможуть і піднімуть мобільність наших груп».

А ще — рації, понад пів сотні комплектів акумуляторного енергозабезпечення, панелі відображення, дрони та загалом три десятки пристроїв «Нічний водій» і комплектів для ціленаведення в темряві.

Андрій, військовослужбовець: «Це те, що вкрай необхідно. Якби не допомога Бориса Альбертовича, загалом громади Дніпра, нам би було непереливки. Більш об’ємної допомоги ми, мабуть, не отримуємо від жодного фонду».

Дніпро щотижня доправляє на фронт великі партії устаткування.

Борис Філатов, міський голова Дніпра: «Сьогодні ми ще раз передаємо дуже потужну партію обладнання для потреб наших оборонців. Далі продовжуватимемо допомагати. Тож ще раз хочу подякувати всім платникам податків, усім мешканцям Дніпра за те, що кожною копійчиною ми допомагаємо Збройним силам».

Дніпро залишається лідером у допомозі Силам оборони.

Андрій, військовослужбовець: «Від імені 40-го батальйону піхоти — ми працюємо вже півтора року на передовій — хочу всім подякувати за вашу допомогу, за все придбане обладнання. Разом ми переможемо».

Читайте також: Для безпеки малечі в Дніпрі продовжують облаштовувати укриття в дитячих садочках